Musical Workshop

Musical workshop
In deze zang, toneel en dans workshop nemen we je mee naar de wereld van de musical. Klassiekers zoals Annie, The Sound of Music of Tarzan, we hebben het allemaal in huis. Bij deze interactieve workshop wordt je gemotiveerd om je dans-, toneel- en zang skills te activeren en ontwikkelen. De docent die de musical workshops verzorgd, is een Lucia Marthas Dansacademie afgestudeerde dansdocent, die ook in Musicals én Dinnershows in Studio 21 on air heeft gezongen en gedanst. Deze musical workshop kan men voor verschillende doeleinden inzetten.


Scholen
Groep 8 verzorgd altijd de eindmusical, waarvoor we de nodige professionele ondersteuning kunnen bieden. Van verhaallijnen, tot workshops dans, zang en toneel vaardigheden ontwikkelen.
Ook voor speciale gelegenheden verzorgen wij van A tot Z musical workshops, waar men na het volgen van de workshop genoeg bagage heeft om op de planken te staan.

Kinderfeestjes
Bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje? Houdt je kind van zingen, toneelspelen en dansen en zou zij/hij het liefst zelf op de planken staan? Op je eigen verjaardag een musicalster zijn voor 1 dag, samen met alle vriendinnen en vrienden? 'La DanZa' verzorgt swingende kinderfeestjes in een arrangement van twee uur met voor de jarige en alle feestgangers! Klik hier voor meer informatie over onze compleet verzorgd kinderfeestje arrangementen.

Bedrijven
Iets origineels voor bedrijven, zijn onze compleet verzorgde personeelsfeesten. Een onderdeel daarvan zijn onze workshops, waarbij we werknemers hun talenten ontplooien in een op maat uitgeschreven Musical workshop. Er wordt gewerkt naar een eindpresentatie / optreden, waarbij hilarische sketches, dans en zang elkaar afwisselen. Je hoeft geen ervaring te hebben, de workshops zijn voor iedereeen makkelijk te volgen.
Teambuilding en een hoge FUN factor gegarandeerd!

Deze zang, dans en toneelworkshop op maat is leuk voor jong en oud. 
Deze MUSICAL workshop boeken? 
 
Klik dan hier voor het contactformulier


Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl