‘La DanZa’ nieuw in het hart van Zwolle

29-12-2019
Danssportcentrum ‘La DanZa’ nieuw in het hart van Zwolle
 
In het centrum van Zwolle heeft Danssportcentrum ‘La DanZa’ onlangs haar deuren geopend. Danssportcentrum ‘La DanZa’ wordt een bruisend hart in geblazen door eigenaresse Corine Blom en haar enthousiaste docententeam. ‘La DanZa’ laat ‘dansworkshops’ centraal staan. La DanZa is een grote bekende op Salsa, Latin Dance, Hiphop en Stijldans gebied en gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte openingsdansen voor a.s. bruidsparen.
De afgelopen 20 jaar was La DanZa gevestigd in Emmeloord en omstreken. La DanZa zat eerst in het oude pand van Dansschool Gelderman, maar door een wijziging in het bestemmingsplan, moest La DanZa uitwijken. Zo is de prettige samenwerking ontstaan met Fit Fun, Health & Racketclub in Emmeloord. Nu is La DanZa verhuist naar Zwolle en gaat in Zwolle en omstreken haar activiteiten en workshops verder ontplooien.
 
Aanbod in workshops Dans, Sport, Body& Mind
De naam 'La DanZa' is Spaans en betekend letterlijk 'De Dans'.
Het staat voor bewegen in de breedste zin van het woord. ‘La DanZa’ biedt een grote verscheidenheid aan workshops aan. Dansen heeft naast kunstzinnige uiting, ook een sportief karakter. Het unieke van het danssportcentrum is dat er workshops op maat worden gegeven voor dans, yoga en sport, die genieten van een kruisbestuiving. Zo organiseert La DanZa al 20 jaar voor bedrijven, scholen, bruidsparen en privéfeesten, de meest unieke workshops op maat.
‘La DanZa’ is gespecialiseerd in de volgende dansstijlen, van Salsa tot Hiphop, van Latin Dance tot Stijldansen.
 
Social Dance Salsa en Stijldansen van 12 lessen en open vrijdansavonden
Op vrijdagavond 17 januari zal La DanZa starten met twee clubs, een workshops Salsa dansen en een workshop Stijldansen van 12 lessen in een prachtige danszaal op locatie MFC De Enk in Zwolle. Daarnaast gaat La DanZa ook gezellige dansavonden organiseren in een leuke samenwerking met Stadcafé BLIJ. Hierbij ligt de nadruk op de sfeer: open, gezellig, maar vooral met passie genieten van een 'dans'avond uit met elkaar. Deze dansavonden vinden plaats in verschillende thema’s, zoals Caribbean Salsa Night, Ballroom Night, Valentijnsbal 2021 en Summerbreeze Salsa & Ballroom night. Dit in combinatie met een gezellig horeca gedeelte, waar men kan genieten van echt een avondje uit! 
 
Informatie
Bij danssportcentrum ‘La DanZa’ staat zowel het sociale aspect, de lichamelijke conditie als het innerlijke welzijn voorop. Bovenalles staat het plezier in bewegen centraal. Wij komen desgewenst op locatie of we nodigen uw graag uit in een professionele setting met spiegelwand, 92 m2 parket dansvloer, een gezellige horeca gelegenheid. In een sfeer van gemoedelijkheid, ziet La DanZa u graag bij een van onze dansavonden of bij één van onze workshops. Meer info: info@la-danza.nl

Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl