Sportmassage

Heeft u last van vermoeide spieren, spierstijfheid, een (sport-) blessure, slapeloosheid of andere diverse klachten welke u hinderen in uw sport, werk of andere dagelijkse beweging? 

Bij ons danssportcentrum kunt u terecht voor een deelmassage (bijvoorbeeld óf rug, óf benen/voeten, óf armen/schouder) of een gehele lichaamsmassage. Sport- en/of ontspanningsmassage is bedoeld voor iedereen die op welke manier dan ook het lichaam belast, dus ook voor niet sporters. Door elke vorm van belasting kunnen er lichamelijke klachten ontstaan. Je lichaam raakt uit balans waarbij er klachten aan spieren en gewrichten ontstaan. Veel klachten komen voor aan o.a. nek-, rug- en schouders, hamstrings, knieën en enkels. Sport- en ontspanningsmassage is hierbij een effectief bestrijdingsmiddel waarbij afvalstoffen sneller worden afgevoerd wat resulteert in een sneller herstel en de kans op blessures verminderd. Sport- en ontspanningsmassage hoort bij een gezonde levensstijl en het beter zorgen voor je eigen lichaam.

De gediplomeerde masseurs van ons danssportcentrum zijn lid van het NGS, Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Zij bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma "Sportmassage". Het NGS stelt hoge eisen aan de kwaliteit, de werkwijze en proffesionele houding van haar leden.

Wilt u voor uzelf een behandeling inplannen?
Wilt u iemand een leuk cadeau doen? Dan kunt u bij ons massage - cadeaubon aanschaffen voor een waarde die u zelf bepaalt.

Maak hier een afspraak voor een behandeling of vraag een massage cadeaubon aan.Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl