Workshops op maat

Stage Arts Productions...
uw partner voor bruisende workshops!


La DanZa heeft met haar nevenbedrijf 'Stage Arts Productions' met 20 jaar ervaring een veelzijdigheid aan activiteiten, workshops en organisatie ontwikkeld. Ons bruisende aanbod aan workshops op maat is ontwikkeld voor scholen, kindercentra, instellingen, organisaties, familiefeesten, privé gelegenheden, evenementen en bedrijven. Stage Arts Productions beschikt over meerdere zalen, maar alle workshops worden ook gegeven op locatie, door heel Nederland. Er kunnen losse workshops worden geboekt of we kunnen de complete organisatie verzorgen door meerdere workshops met elkaar te combineren. Er is van alles mogelijk, alle workshops zijn maatwerk voor een passend budget.

Hieronder vind u een overzicht van de workshops die bij ons te boeken zijn:


Werkwijze
Bij al onze workshops is vrije expressie "de beleving, experimenteren, stimuleren en ontwikkelen door zelf te doen" het motto. Alle docenten werken flexibel, met een positieve grondhouding, doelgericht en op het niveau van de doelgroep. Onder onze deskundige begeleiding, kunt u genieten van kwalitatief hoogwaardige workshops, projecten en dansacts. Wij laten zowel kleine als grote groepen mensen op een actieve manier kennis maken met ons bruisende workshop aanbod. 


Projecten en workshops
We zetten graag onze creativiteit in, om een thema verrassend uit te werken voor projecten en workshops op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze activiteiten vanuit ‘Stage Arts Productions’ het verschil kunnen maken! Stage Arts Productions bespreekt samen met u de opties en maakt elke workshop op maat.

Klik hier voor meer informatie en/of boekingen.Contact

Danssportcentrum 'La DanZa'
P/a/ kantoor: Emmastraat 1, 8011 AE Zwolle
06-12726466  |   info@la-danza.nl