SALSA & LATIN

Salsa & Latin Dance is één van onze veel gevraagde dansworkshop, een sfeermaker voor elk event!

Op zoek naar een vrolijke, ontspannende én swingende activiteit? Zoek niet verder en boek onze tropische Salsa & latin Dance workshop voor een onvergetelijke belevenis voor uw gezelschap.

Al jaren geven wij de Salsa dansworkshops met heel veel passie, enthousiasme én plezier. In onze Salsa dansworkshop leer je op toegankelijke en vrolijke wijze de basispassen én verschillende routines van Salsa. We maken hierbij ook een uitstapje naar familie van de Salsa, de merengue. Je danst in tweetallen, ontwikkelt ritmegevoel , ervaart het heerlijke zomerse gevoel door de tropische klanken van de Zuid-Amerikaanse muziek én je leert samen dansen. Maximaal genieten, want binnen één Salsa Dansworkshop kun je de rest van je leven al op elk Salsa nummer (en feest) lekker dansen. Het leuke van deze dansworkshop is dat iedereen makkelijk mee kunt doen, met of zonder danservaring. Een tropisch feest op de dansvloer!

Vamos a bailar….

 

Wat maakt onze Salsa & Latin dansworkshop zo speciaal?
  • Toegankelijk voor iedereen: Of je nu een ervaren danser bent of nog nooit een dansvloer hebt betreden, deze workshop is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Zelfs beginners zullen verrast zijn hoe snel ze de vloeiende bewegingen van Salsa oppikken.
  • Een complete danservaring: De workshop begint met een opwarmingsroutine, gevolgd door de basisstappen van Merengue en de Salsa. Daarna oefenen we deze stappen op tropische muziek en eindigen we met een groepsdans. Samen werken we toe naar een gave eindchoreografie. Ook maken we een leuke groepsfoto die je kunt bewaren als herinnering aan deze gezellige ervaring.

 

 

We hebben jarenlange ervaring in Salsa & Latin dansworkshops voor elke gelegenheid. 
  • Op bruiloften Salsa workshop voor daggasten, als sfeermaker en entertainment!
  • Personeelsuitjes Salsa & Latin Dance workshop voor bedrijven ge-ent op samenwerking en teambuilding o.a. voor de Rijksdienst Infrastructuur (RDI)
  • Familiedag Merengue workshop, gezellige swingende activiteit voor jong en oud, iedereen kan meedoen!
  • Jubileumfeest 25 jaar getrouwd Merengue dansworkshop als verrassing voor alle gasten, sfeermaker!
  • Op scholen Dansworkshops Salsa & Latin Dance zijn populair! Vaardigheden o.a. de muzikaliteit, het ritmegevoel, de motoriek, het samenwerken en ‘leiden & volgen’ worden ontwikkeld.