HomePrivéles

"DANCE LIKE NOBODY IS WATCHING"

PRIVÉ DANSLESSEN

*flexibel & efficiënt*

Altijd al Salsa, Bachata, Tango of Stijldansen willen leren, maar kun je er de tijd niet voor vinden? Heb je geen zin om elke week vast te zitten aan groepslessen? Of wil je het liefst in zo’n kort mogelijke tijd samen een dans leren dansen? Dan zijn privé danslessen een goede optie!

Onze privé danslessen worden gegeven in een ontspannen én gezellige sfeer. Hierdoor voel je jezelf al gauw op je gemak, terwijl je jouw dansvaardigheden ontwikkeld. Speciaal voor paren geven wij privélessen met een dansstijl naar keuze; alle stijlen zijn mogelijk. Ik maak voor elke  privéles een gepersonaliseerd lesplan op maat naar jullie eigen wensen, tempo en voorkeuren. Je kan (steeds) een losse privéles boeken, wanneer het jullie uitkomt, heel flexibel.

Voordelen privé dansles

Samen dansvaardigheden leren in ontspannen sfeer!
  • Dansstijl naar keuze
  • Eén uur privéles staat gelijk aan 3 groepslessen
  • Geen wekelijkse verplichting
  • Flexibel inplanbaar; dag en tijd geheel af te stemmen op jullie agenda. Ook ’s avonds.
  • Privé-dansstudio in sfeervol monumentaal pand te Zwolle; gebruik is volledig privé
  • Individuele aandacht – exclusieve focus
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/Prive-Dansstudio-3-768x644.jpg

PRIVÉLES- SNEL RESULTAAT, DISCREET & FUN met professionele dansdocente.

Je leert veel sneller dan in een groepsles, doordat je volledig de persoonlijke aandacht hebt van de dansdocent. Eén uur privéles staat gelijk aan 3 groepslessen! Stap in onze dansstudio en ervaar de gezelligheid van samen leren dansen. Privé lessen zijn heel efficiënt om in een korte tijd dansen, styling & danstechniek te leren en/of te verbeteren. Iedereen kan instappen op zijn eigen niveau, van basis tot gevorderd. Handig als je nog geen danservaring hebt of juist wel danservaring hebt, maar samen voor een aankomend feest nog even de danspassen wil opfrissen. Het fijne van een privé dansles is de ongedwongen en intieme sfeer om samen op jullie eigen tempo te leren dansen. Geen (groeps)druk, wel samen ongelofelijk veel dansplezier! Daar staat La DanZa garant voor!

Tip: De privéles kun je ook als  CADEAUBON geven! Een dansworkshop naar keuze is een origineel verjaardagscadeau om je partner (en jezelf) mee te verrassen. 

https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/PHOTO-2024-02-09-11-54-25-768x576.jpg

KOSTEN PRIVÉ LES

Per danspaar, 2 personen = €85,-
  • Privélessen is voor 2 personen

  • Ook te boeken met vrienden / familie vanaf 2 tot 8 personen

  • Dansstudio in sfeervol monumentaal ‘Art Nouveau’ pand te Zwolle; gebruik is volledig privé

  • Thuisservice in de regio: reiskosten á €0,35ct per km.