HomeDansworkshops

The best part about DANCING is creating
movement & FUN, so everybody can ENJOY!

https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/04/Beige-Aesthetic-Minimalist-Polaroid-Photos-Recap-Instagram-Story-1.jpg

La DanZa is dé specialist in dansworkshops op maat!

La DanZa uit Zwolle is gespecialiseerd in het geven van dansworkshops Salsa & Latin Dance, Stijldansen, Bachata en Tango voor kleine en grote gezelschappen, feesten, privé lessen, bedrijven, organisaties, scholen én bruiloften.

Op zoek naar een gezamenlijke activiteit voor een kleine óf grote groep mensen? Gefeliciteerd dat je ons hebt gevonden! Je bent zojuist bij het leukste en veelzijdige aanbod beland omtrent dansworkshops. La DanZa maakt elke dansworkshop volledig op maat voor jullie gezelschap. Samen iets nieuws leren met familie, vrienden of collega’s. Onze workshops zijn zeer geschikt om jullie groepsuitje van iets extra’s te voorzien. Een ware beleving voor iedereen! Dansen verbroederd, dansen maakt blij en zorgt voor ontspanning. Uitstekende ingrediënten om een dansworkshop als sfeermaker voor jouw event te boeken.

La DanZa is gevestigd met haar dansstudio in Zwolle, maar geeft dansworkshops door heel Nederland én in het buitenland! Onze kracht is dat we op ook op locatie komen, heel flexibel!

Kijk hieronder bij ons ‘keuze aanbod dansworkshops’ voor inhoudelijke informatie over alle verschillende  dansworkshops. Wil je iets organiseren, vraag rustig naar de mogelijkheden bij La DanZa. Ik denk graag met je mee om voor jouw gezelschap de ideale dansworkshop te creëren.

KEUZE AANBOD
DANSWORKSHOPS

Beleef, Dans & Geniet

La DanZa verzorgt dansworkshops Salsa & Latin Dance, Stijldansen, Bachata en Tango dansen voor groepen, privélessen, bedrijven, scholen en feesten.
Ontdek ons veelzijdige aanbod door op de foto hieronder te klikken voor meer inhoudelijke info over de specifieke dansworkshop.

https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8175-2.jpg

SALSA & LATIN

De Salsa & Latin Dance workshop is één van onze veel gevraagde dansworkshops. Maximaal genieten, want na één Salsa Dansworkshop kun je de rest van je leven al op elk Salsa nummer lekker dansen.
Een echte sfeermaker voor elk event!

https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_6460-scaled.jpg

STIJLDANSEN

Ballroom of Stijldans workshop voor jullie gezelschap? Zoek niet verder en boek een swingende Stijldans workshop naar keuze voor een onvergetelijke belevenis met elkaar.

Stijldansen is weer helemaal hip!
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8115.jpg

BACHATA

Deze tropische dansstijl uit de Domincaanse Republiek is naast Salsa zeer geliefd in de Latin scene. Bereid je voor op een onvergetelijke Bachata Workshop!

Vamos a bailar....
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/Tango.jpg

TANGO

Of je nu een ervaren danser bent of nog nooit een dansvloer hebt betreden, deze Tango workshop is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Zelfs beginners zullen verrast zijn hoe snel ze de staccato bewegingen van Tango oppikken.
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/Logo-rond-La-DanZa-320x320.png
staat garant voor

Onvergetelijke Dansworkshops

Wij beloven een unieke belevenis, waar elke deelnemer veel dansplezier aan zal beleven. Ons motto : iedereen kan dansen… Beleef, Dans & Geniet! Iedereen met én zonder danservaring kan met onze dansworkshops meedoen! Nadruk ligt op de FUN factor!

RTL 4 logo
Bonifatius Mavo logo
Lucille Werner Foundation logo
Eurocollege logo
Theater 't Voorhuys logo
Zorggroep Oude & Nieuwe land logo
Muzisch Centrum logo
Firda logo
Buitengoed Fredeshiem logo
Travers welzijn logo
Rijksinspectie_Digitale_Infrastructuur_(RDI)_logo
Lions International logo
Chapel Media Productions logo
SBS 6 logo
SLUMP logo
Hotel-de-Beyaerd logo
Theater De BuitenSoos logo
Hogeschool Windesheim logo
SMT logo

LIEVE WOORDEN VAN KLANTENReviews

Nijmeegse Studentenhuis Prins Hendrik5

Nijmeegse Studentenhuis Prins Hendrik5

Wij waren met onze vriendengroep van negen studenten uit Nijmegen een weekend naar Zwolle en kregen dansles van Corine. Wauw, wat een toffe dansschool! Ze heeft ons op een vrolijke en makkelijke wijze de salsa uitgelegd. En het was te gek! We merkten echt hoeveel passie en aandacht ze in de dans stopte en wist dit dan over te brengen naar ons💃🏻 In de avond hebben we dan ook gelijk de danspasjes op de dansvloer van het Zwolle’s uitgaansleven toegepast🕺🏼 ~ Marco Swolfs en vrienden uit Nijmegen ~
Vriendenweekend Steenwijk Dancing Queens

Vriendenweekend Steenwijk Dancing Queens

Tijdens een weekendje weg met onze vriendengroep in Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk, hadden we La DanZa benaderd, omdat La Danza ook op locatie komt. Bijna niemand van ons kon stijldansen en van de 7 stellen ging de eerste binnenkort al trouwen. We wilden allemaal wel op elkaars bruiloft kunnen dansen! Marco & Corine gaven op professionele wijze ons de dansworkshop Chachacha. We hebben gedanst, gelachen en vooral allemaal heel veel geleerd! Dankjewel Marco & Corine voor de leuke stijldans workshop, het was top! Laat alle bruiloften nu maar komen, wij zijn er klaar voor. ~ Groeten, 7 Dancing Queens & aanhang ~
Vrijgezellenfeest Querin Salsa dansen Zwolle

Vrijgezellenfeest Querin Salsa dansen Zwolle

Wij hebben een hele leuke salsa workshop gevolgd bij dansschool La DanZa als onderdeel van ons vrijgezellenfeest. Zeker aan te raden! De dansworkshop vond plaats in een heel mooi monumentaal pand vlakbij station Zwolle en werd erg leuk begeleid door Corine Blom. ~ Eline Koopman en familie & vrienden vrijgezel Querin ~
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2020/11/shadow_leaves_01.png
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8117.jpg

Workshops voor Scholen

Speciaal voor scholen organiseert La DanZa dansworkshops in het kader van culturele ontwikkeling, het samenwerken, kennismaking, kunst en multiculturele samenleving. Als professioneel dansdocente én afgestudeerd SPW-er, beschik ik over alle ingrediënten om een inspirerende en stimulerende leeromgeving te creëren. Hierdoor krijgen studenten een goede stimulans om hun muzikale, creatieve en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Salsa dansen, Latin Dance en Stijldansen, allemaal dansen die met z’n tweeën en in roulerende vorm danst worden. Het samenwerken, de taakgerichtheid en de vrije expressie dragen tevens bij aan de ontwikkeling van teambuilding én zo een beter pedagogisch klimaat op school. Reden genoeg om in het voorgezet onderwijs, MBO, HBO of Universiteit dansonderwijs aan te bieden. Vele scholen hebben onze dansworkshops al succesvol ingezet o.a. Hogeschool Windesheim Zwolle, Firda – vakonderwijs Friesland en Noord Flevoland, BonifatiusMavo Emmeloord, ROC Friese Poort Lemmer, Emelwerda College Emmeloord, Eurocollege University Amsterdam…

Onze dansworkshops worden veelzijdig ingezet door scholen. Hieronder een greep van diverse dansprojecten bij verschillende onderwijsinstellingen:
– Gala op komst? Boek onze  dansworkshops en leer alle leerlingen voor het gala Stijldansen.
– Gastles La DanZa’s dansworkshop naar keuze i.p.v. de gymles, even wat anders…
– Pedagogisch klimaat verbeteren. Dansworkshops geënt op samenwerken, vrije expressie en teambuilding.
– Sportoriëntatie weken; middelbaar onderwijs
– Beleefweken; LOB trajecten MBO onderwijs
– Gezamenlijke activiteit; HBO / Universiteit

Prijs op aanvraag. Vraag nu een offerte op maat aan voor jullie onderwijsinstelling.

  • Sterk gereduceerd tarief;  Subsidie aanwezig
  • La DanZa beschikt over ruime ervaring met workshops op scholen
  • Bij afname meerdere dansworkshops, staffelkorting
  • Dansworkshops onder de 21 jaar in het onderwijs zijn btw vrijgesteld.
https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8115-640x480.jpg