HomeOver mij

LET'S CREATE AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE TOGETHER

https://la-danza.nl/wp-content/uploads/2024/03/IMG_8021.jpg

Hi! Ik ben Corine

Mijn naam is Corine Blom, professioneel dansdocent, choreograaf en hét gezicht achter La DanZa.  Na verschillende dansopleidingen bij o.a. de Dans Academy in Amsterdam te hebben afgerond, heb ik in 1999 mijn droom verwezenlijkt met de start van mijn eigen dansschool ‘La DanZa’.

Salsa, Stijldansen, Bachata, Tango, Streetdance, Ballet, Jazzdance, Latin Dance… met mijn brede vakkennis in verschillende dansstijlen en mijn jarenlange ervaring, vind ik het allerleukste om passende dansworkshops te creëren voor speciale gelegenheden. Of het nou een stijldansworkshop is voor een speciaal jubilea-feest, privé danslessen voor koppels, Salsa dansworkshop op een vrijgezellenfeest, Latin dance voor scholen of een dansante invulling geven aan een teambuildinguitje… ik zorg ervoor dat mijn dansworkshop een sfeermaker is voor elke bijzondere gelegenheid! Creëren, organiseren, enthousiasmeren, het verschil maken, gezelligheid… ik word er blij van!

Daarnaast is het verzorgen van een ‘op maat gemaakte’ openingsdans al jaren één van de leukste werkzaamheden, die ik met veel passie én plezier doe. Elk bruidspaar is uniek, dus elke openingsdans maak ik op maat!

Ik hou van mensen… voordat ik de dansopleiding deed, ben ik afgestudeerd en heb ik gewerkt als sociaal pedagogisch werker. Ik heb hierdoor veel kennis en ervaring in het werken met diverse doelgroepen. Deze ontwikkelde vaardigheden als spw-er, waaronder didactische en communicatieve vaardigheden, komen volledig tot zijn recht als ik voor groepen sta met mijn dansworkshops. Ik organiseer dan ook met veel passie, enthousiasme en creativiteit dansworkshops op maat voor hele uiteenlopende gezelschappen.

Reizen, dat doe ik ook graag. Ik heb een voorliefde voor avontuurlijk reizen, ontdekken, beleven en vooral genieten van de cultuur én de mensen. Landen als Spanje, Italië en het eiland Ibiza vind ik prachtig om te bezoeken, maar mijn jaarlijkse trip naar onze familie in Colombia is mijn favoriet. Dagelijks Salsa dansen tot in de late uurtjes, ik hou ervan! Bijkomend voordeel… ik spreek vloeiend Engels en Spaans, wat heel handig is bij klantopdrachten over de grens.

Mijn andere grote liefde is Marco, mijn man, soulmate én danspartner! We zijn al sinds 1990 samen en getrouwd op 9-9-’99. Samen met onze drie kinderen genieten we elke dag van elkaar en het leven! We wonen in een prachtig monumentaal pand in Zwolle, waar we ook onze dansstudio hebben. Sinds 2015 is Marco als Salsa én Stijldansdocent vaak bij de workshops, die we met heel veel plezier samen geven.

Ik voel me dan ook bevoorrecht met het leukste beroep wat er is… mensen blij maken met een belevenis, want iedereen kan dansen!

LIEVE WOORDEN VAN KLANTENReviews

Erwin & Inge

Erwin & Inge

We kijken echt terug op een onvergetelijke trouwdag en denken nog steeds met veel plezier terug aan onze mooie openingsdans! We hadden het nummer 'Sky full of Stars' uitgekozen. Corine had een geweldige choreografie op onze openingsdans gemaakt: de opzwepende chachacha afgewisseld met de romantische Rumba. Het paste perfect bij het nummer én bij ons! We hebben echt genoten van de danslessen, zo ontzettend leuk! Heel veel dank voor al je tijd, energie en enthousiasme!
Voortgezet Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

De veelzijdige dansworkshops van La DanZa zetten we altijd in bij onze sportoriëntatie cursussen voor onze leerlingen. Leerlingen schrijven zichzelf in bij een workshop die ze leuk lijkt en (bijna) iedereen is enthousiast over de dansworkshops van La DanZa. Met groepsgroottes van 50 leerlingen, weet Corine met gemak alle jongeren te enthousiasmeren en aan het dansen te krijgen! Een feest om aan deel te nemen. - Bonifatius MAVO -
Janne & Irene

Janne & Irene

Alle gasten en wijzelf hebben zooo enorm genoten van de Chachacha dansworkshop op onze bruiloft. Door hun aanstekelijke enthousiasme, de professionaliteit en de gezelligheid van de dansworkshop gaven Marco & Corine onze trouwdag nog meer kleur, was onvergetelijk!